Ar būtinas veido pilingas?

Graži veido oda reikalauja šiek tiek dėmesio. Jo tikrai nereikia labai daug, tačiau faktas, kad jis turi būti reguliarus. Svarbiausia yra geros kokybės priemonės ir tuo pačiu žinojimas – kaip reikia tinkamai su jomis elgtis.

Štai vienas iš priežiūros ritualų yra veido valymas. Šiuo metu veido pilingas gali būti atliekamas ir namuose. Tai yra gana paprastas ir tuo pačiu efektyvus procesas, kuris gali padėti pašalinti negyvąsias odos ląsteles ir taip atgaivinti odą.

Ar man jo reikia?

Veido pilingas nėra būtinas kasdienės odos priežiūros rutinos komponentas, tačiau jis gali būti naudingas daugeliui žmonių, ypač turintiems riebią, mišrią ar linkusią į spuogus odą. Pilingas padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, nešvarumus ir riebalus nuo odos paviršiaus. Tai gali pagerinti odos būklė, sumažinti porų kiekį ir padėti išvengti spuogų.

Kaip dažnai atlikti?

Kiek dažnai reikia atlikti veido pilingą, priklauso nuo jūsų odos tipo.

● Riebiai odai – pilingą galima atlikti 2-3 kartus per savaitę.

● Mišriai odai – pilingą galima atlikti 1-2 kartus per savaitę.

● Sausai odai – pilingą galima atlikti 1 kartą per savaitę arba rečiau.

● Jautriai odai – pilingą galima atlikti 1 kartą per savaitę arba rečiau, naudojant švelnų šveitiklį.

Svarbu neperdozuoti su šveitimu, nes tai gali sudirginti odą. Jei po pilingo jaučiate paraudimą, deginimą ar niežulį – retinkite pilingo dažnumą arba naudokite švelnesnį šveitiklį.

Prieš pradėdami naudoti bet kokį naują odos priežiūros produktą – visada atlikite alerginį tyrimą nedideliame odos plote.

Veido pilingo nauda

Yra daug veido pilingo privalumų.

● Jis gerina odos tekstūrą. Pilingas pašalina negyvas odos ląsteles, kurios gali sukelti šiurkščią ir nelygią odos išvaizdą.

● Sumažina porų ryškumą. Pilingas gali padėti atkimšti poras ir sumažinti jų matomumą. Tai gali būti naudinga žmonėms, turintiems riebią ar linkusią į spuogus odą.

● Pagerina odos tonusą ir spalvą. Pilingas gali padėti išblukinti tamsias dėmes ir išlyginti odos tonusą. Tai gali suteikti jūsų odai sveikesnę ir spindinčią išvaizdą.

● Skatina kolageno gamybą. Pilingas gali padėti stimuliuoti kolageno gamybą, o tai gali padėti sumažinti raukšlių ir smulkių linijų atsiradimą.

● Gerina odos priežiūros produktų įsisavinimą. Jis gali padėti pašalinti nešvarumus ir riebalus nuo odos paviršiaus, todėl odos priežiūros produktai gali geriau įsiskverbti į odą ir veikti efektyviau.

Svarbiausia, kad pilingas būtų atliekamas su geros kokybės, labiausiai konkrečiai odai tinkamomis priemonėmis. Tuomet rezultatas bus puikus.

Vienas atsiliepimas apie “Ar būtinas veido pilingas?

Palikite atsiliepimą