Ar būtinas veido pilingas?

Graži veido oda reikalauja šiek tiek dėmesio. Jo tikrai nereikia labai daug, tačiau faktas, kad jis turi būti reguliarus. Svarbiausia yra geros kokybės priemonės ir tuo pačiu žinojimas – kaip reikia tinkamai su jomis elgtis.

Štai vienas iš priežiūros ritualų yra veido valymas. Šiuo metu veido pilingas gali būti atliekamas ir namuose. Tai yra gana paprastas ir tuo pačiu efektyvus procesas, kuris gali padėti pašalinti negyvąsias odos ląsteles ir taip atgaivinti odą.

Ar man jo reikia?

Veido pilingas nėra būtinas kasdienės odos priežiūros rutinos komponentas, tačiau jis gali būti naudingas daugeliui žmonių, ypač turintiems riebią, mišrią ar linkusią į spuogus odą. Pilingas padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, nešvarumus ir riebalus nuo odos paviršiaus. Tai gali pagerinti odos būklė, sumažinti porų kiekį ir padėti išvengti spuogų.

Kaip dažnai atlikti?

Kiek dažnai reikia atlikti veido pilingą, priklauso nuo jūsų odos tipo.

● Riebiai odai – pilingą galima atlikti 2-3 kartus per savaitę.

● Mišriai odai – pilingą galima atlikti 1-2 kartus per savaitę.

Skaityti toliau

Dantų implantai – šypsenai, kuri stebina natūralumu. Konsultuoja odontologas

Netekus nuosavų dantų nereikia galvoti, kad jūsų gyvenimas baigtas. Žinoma, kad be jų – gyvenimas gali atrodyti kur kas sudėtingesnis. O galiausiai net ir nereikia galvoti, kad teks gyventi be dantų, kadangi jų atkūrimo galimybių yra labai daug.

Bene geriausias sprendimas yra dantų implantai. Šiuo metu dantų implantai all on 6 minimi dažniausiai. Plačiau apie juos pasakoja odontologas Paulius.

Dantų implantų all on 6 privalumai

Dantų implantai "All-on-6" yra populiarus dantų atkūrimo būdas, turintis daug privalumų. Dantų implantai "All-on-6" gali būti įdėti per vieną dieną, tai reiškia, kad naują šypseną galite turėti vos per kelias dienas. Jie yra pagaminti taip, kad atrodytų kaip natūralūs dantys. Tai padeda pacientams labiau pasitikėti savimi. Dar vienas privalumas, kad jie yra labai patvarūs ir gali tarnauti daug metų (tinkamai prižiūrint). Galiausiai, dantų implantai "All-on-6" padeda stimuliuoti žandikaulio kaulą, o tai gali padėti sumažinti kaulų dūlėjimą.

Kaip prižiūrėti tokius dantis?

Skaityti toliau